Post by serbochardgisthost on Feb 4, 2022 21:06:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Da, acest gane a fost grozav, dar este atât de nedrept, pentru că de fiecare dată când există o livrare de premii nu am șansa de a obține premiul principal. Faceți o actualizare, vă rog, faceți din bani un lucru util. Faceți din piață un magazin de articole și ingrediente de bucătărie, îndepărtați pietrele prețioase și faceți ca clientul să fie radom, vă mulțumesc pentru răspuns
Nici dușmanului nu îi recomand acest joc. Este plin de reclame. Un joc are cel puțin 4 reclame. Nu recomand deloc acest joc. 👎👎👎👎👎
Număr ridicol de reclame. Jocul este distractiv timp de aproximativ 15 secunde până când îți dai seama că ești sortit să fii întrerupt de un anunț după fiecare două sau trei atingeri pe ecran.
Este un joc foarte bun si relaxant...
Nici nu mi-se descarca
Dau 3 stele. Jocul a fost de fapt unul dintre cele mai bune jocuri de gătit pe care le-am jucat. Dar reclamele au scăpat de sub control. De obicei joc jocuri noi pentru o perioadă lungă de timp, dar pentru acest joc a trebuit să fie tăiat la jumătate. Dacă sunteți de acord cu o mulțime de reclame, descărcați aceasta! Dacă nu, nu recomand, îmi pare rău
Salut! Până acum mi-a plăcut jocul (dar întotdeauna îmi e foame), dar am o eroare/glitch. Nu știu dacă sunt singurul care a experimentat asta, dar problema este că am încetat să mai primesc livrări de ingrediente (știi pe cele din cadourile uriașe) și am primit doar pe celălalt (livrarea premiilor) Totul a fost complet bine până la eroare. /glitch sa întâmplat. Vă rog să o reparați. De asemenea, am o sugestie: 1.Puteți, vă rog, să puneți numele ingredientelor din joc. Te rog fă totul și primești 5 stele. Multumesc!
Jocul este drăguț și chiar mi-ar plăcea să-l joc, dar reclamele sunt NONSTOP! Când pot obține recompense suplimentare urmărind o reclamă, dau clic pe nu, mulțumesc și TREBUIE SĂ MĂ UIT ÎNCĂ UNUL. În mijlocul unei comenzi primesc reclame! Jocul este reclame!!!! Vă rugăm să remediați acest lucru și mi-ar plăcea să vă joc jocul!
Tare Extrem
Nu mă lasă să intru în joc😠😡
Benim Konuşan Hank'im Gündelik plc
JOCUL ESTE BUN DAR E JOCUL PROST CA IMI MERGE IN LAG
Gameplay-ul este bun atunci când nu este nevoie de internet, totuși unele dintre ingredientele care au nevoie de reclame și nu se întorc niciodată. Livrarea premiului întotdeauna trișează niciodată nu a dat o veselă nouă dă întotdeauna bani. Și partea care are nevoie de reclame nu afișează niciodată reclame, ci se afișează atunci când începe să gătiți, iar butonul de închidere nu a existat niciodată. Deci are offline tot timpul pentru a juca jocul fără reclamele deranjante care nu se închid niciodată.
The Cook - 3D Cooking Game Εύκολα kdc
Foarte multe reclame nu va pierdeti timpul
Îmi place Este ca și cum ai găti mâncăruri adevărate și ca un restaurant, nu chiar un restaurant ca un restaurant cu stand🤣🤣Este un joc atât de dependent, chiar și surorii mele mici, de 3 sau 2 ani... ...mai multă actualizare....și ultima este mai puține reclame decât altele! altora le place să aibă niște bani, dar acest joc nu este ca ei!! promit că i-am recomandat să joace asta celor care au citit acest joc, e mai puțin stresat, ca și cum aș avea niște teme🤣😊 dar da, îmi place că dezvoltatorii păstrează treaba bună....
Genial
E un anunt intre fiecare runda.. Am inteles ca ai nevoie de bani dar hai! Devine enervant după un timp! Doar mă face să vreau să dezinstalez jocul! Grafica este buna cel putin.
Hc
chifla
Imi place jocul asta. Acest joc are distracția pe care mi-o doresc. Când joc acest joc, am uitat tot ce mănânc, vorbesc, mă joc afară. Acest joc merită 5 stele 🌟🌟🌟🌟🌟 . MULȚUMESC PENTRU FACEȚI ACEST JOC.
Acest joc este wow nu mă impresionează prea multe jocuri dar aceasta mă impresionat 😲😲😯😯
Per total jocul este foarte satisfăcător. Chiar as recomanda acest joc prietenilor mei. Dar sperăm că acest joc se va îmbunătăți în continuare pentru actualizările viitoare. Și faceți mai puține reclame posibil, (๑و•̀ω•́)و, astfel încât jocul să fie mai distractiv și mai puțin enervant.
Ce joc e acesta.
Mi-a plăcut foarte mult să joc acest joc la un moment dat, dar acum nu pot nici măcar să deschid aplicația și să trec de ecranul de încărcare înainte ca aplicația să se blocheze, sper cu adevărat să se rezolve.
Îi dau acestui lucru 3 BC, durează atât de mult pentru a descărca și a fost distractiv, dar nu pot tăia și adăuga topping atât de mult pe care vreau, dar este cel mai bun joc de gătit, așa că acesta nu este un joc rău, doar am ceva de schimbat în el. și adăugați mai multe lucruri și lucruri bune, dar ar trebui să-l descărcați acest joc chiar mă ajută
Aplicația ie tare
Această aplicație este grozavă! il recomand! Este cu adevărat dependență. Dar cred că o actualizare drăguță ar fi să punem câte ingrediente ne dorim, deoarece ar fi mult mai distractiv sau cel puțin ar oferi mai mult spațiu pentru ingrediente, dar în rest e grozav! 5 stele, vă rugăm să luați în considerare pentru actualizare!
Grafică drăguță. Jocul este destul de plăcut la început, dar apoi trebuie să continuați să faceți aceleași rețete mereu. Plus prea multe adaosuri. Nu ce rost are să strângi toți acești bani când ai nevoie să iei vesela și chestii doar urmărind reclame?
Am descărcat acest joc acum 15 minute și este deja de pe telefon. Are o idee bună pentru joc și felul în care se joacă este bun, dar... Abia poți trece două secunde fără să fii întrerupt de o reclamă și se blochează foarte mult.
Am încărcat jocul pentru cel mai bun timp și în 10 secunde am avut un AD de 30 de secunde. asta e ridicol. dezinstalare imediată.
Îmi place acest joc, dar sunt prea multe reclame după ce fiecare persoană apare o reclamă și majoritatea sunt foarte foarte Bezaar pe telefonul meu mobil, cel pe care l-am văzut, am lăsat-o pe sora mea mai mică să joace jocul și ea a revenit întrebând dacă poate să se sărute limba mea și când mă uit la anunț ea se uita. Am fost zguduit😠 vezi o femeie sarutandu-se impreuna si apoi a intrat un barbat cu un tigru, acesta este sfatul pe care nu stiu despre nimeni altcineva, dar inca mai am jocul si mi-a placut foarte mult si incurajez jocul
Acesta este un joc bun. Întotdeauna am visat să gătesc pentru cineva și sunt cu această aplicație. I-am dat trei stele pentru că sunt reclame, dar nu multe. Mi-aș dori doar să fie mai puține reclame și mai multă gătit.
Este cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată, dar problema este că continuă să se atârne dacă nu se mai atârnă și este deja un joc grozav de jucat acasă. Aș dori să-i sfătuiesc pe creatorii acestui joc până se va opri. Mulțumesc tuturor celor care ați muncit, așa că a trebuit să faceți acest joc să continuați să lucrați din greu, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Nu poate dura nici măcar 1 minut fără reclame. Am petrecut mai mult timp urmărind reclame decât jucându-mă. Ce păcat, mi se pare un joc bun.. ://
Fuuu
Foarte distractiv, dar există puține reclame, totuși, e ok 😁
Îmi place misa făcut fumame😊😊😊
Adds nu mai permite recompense sau adds nu se vor juca. Când trebuie să urmărești adăugări pentru a obține lucruri suplimentare, adaosul nu se joacă și atunci nu mai poți primi articole sau ingrediente pentru restul jocului. Reducerea la 2 stele acum. Adăugările normale de joc în timpul jocului, dar când se adaugă Word Villas, este întotdeauna atunci când trebuie să obțineți ingrediente sau acum cuțit și farfurie, dar acest adaos nu funcționează. Uneori va îngheța jocul de a nu mai permite adăugările să se joace. REPARA ASTA
dându-i acestui 2 pentru că jocul este cu adevărat distractiv, dar reclamă după reclamă după reclamă. tot ce spun este că dacă vrei un joc bun pe care să-l joace toată lumea, poate să nu pui adaosuri în el. Sau cel puțin nu la fel de mulți.
Este un joc grozav de gătit, sunt atât de fericit că l-am găsit, dar există un lucru care nu-mi place ceea ce nu-mi place este că există ATÂTE DE ADAUGĂRI la propriu după ce fac un lucru, există un adaos, este cu adevărat enervant și de fiecare dată când apare ine. apăsați acasă și reveniți în joc. Chiar nu vreau să fiu nevoit să o fac, mă uit doar la adăugare dacă sunt interesat de el, dar nu sunt interesat de multe lucruri