Post by serbochardgisthost on Feb 4, 2022 21:18:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică cristale infinite ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Este un joc decent, dar de fiecare dată când am văzut un adaugă, a înghețat și a trebuit să mă deconectez și să-l deschid din nou
Mi-a plăcut seria cooking mama de pe nintendo. Acesta este aproape de el, dar sunt WAYYYYY prea multe reclame. Există PREA DE multe oferte pentru a viziona reclame. Lucrurile se întâmplă mult prea repede. Asta nu înseamnă totuși că este greu. La un moment dat se pare că pe ecranul meu se întâmplă 15 lucruri diferite. Este mult prea ocupat. Renovați acest joc, vă rog. Du-o pe mama gătitoare înapoi la ceea ce a fost.
Acest joc este atât de captivant. Și nu este doar gătit. Poți să lucrezi la fermă, să mergi la piață și să vinzi lucruri și apoi să mergi la restaurant pentru a servi mâncarea pe care ai făcut-o. Și există AȘO de multe opțiuni de mâncare de gătit. Este un joc foarte bun.
am vrut sa imi placa asta! Îmi plac jocurile pentru Nintendo DS. se întâmplă mult prea multe în acest joc, din punct de vedere al aspectului și al jocului.
Când apesi pe o mâncare iese din bucătărie
Acest lucru este plictisitor, tot ce trebuie să faci este să gătești nimic altceva și fiecare reclamă și după el te da cu piciorul sau ai prefera să faci 0 stele
Jocul pentru animalele virtuale cu corpul meu
Este un joc bun, foarte distractiv, multe mâncare yum
Acest lucru m-a adus înapoi câțiva prea mulți ani 😂 Îmi plăcea să joc acest joc pe DS când eram mică, m-am întors pentru puțină nostalgie și am devenit din nou dependentă. Aș recomanda copiilor și persoanelor care au timp să ardă
Abonați-vă la Gaby INFINITE DACĂ NU VA TAI CAPUL🔪🔪🔪🔪
Trebuie să folosim bani reali pentru majoritatea lucrurilor din acest joc. Experienta rea.
Nu-mi place👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Există o supraîncărcare de reclame. Recomand să încercați să le eliminați sau ceva.
Nu
Are nevoie de ceva mai mult Flair Mi-aș dori să fie ca jocurile originale Nintendo, dar este un joc mobil ce vei face
Vreau doar să merg la bucătărie și sunt atât de multe ferestre pop-up. E atât de enervant!!! Apoi merg la restaurant, atâtea ferestre pop-up pe ecran!!! Vreau doar să joc jocul. și se întâmplă atât de multe înainte să pot găti. Vreau doar să gătesc! De ce nu ma lasi!!!
Acest joc este captivant și distractiv!!! Am jucat asta de ORE de când l-am descărcat. Chiar și atunci când încurc pe o scenă și obțin una sau două stele, mama este foarte pozitivă și încurajatoare când îți spune ție, jucătorul, să „ține așa!” și "nu vă faceți griji! Există întotdeauna data viitoare!" Spre deosebire de alți bucătari pe care i-am văzut, mama este pasionată de meseria ei. Imi place jocul asta.
S-a schimbat de când eram mic, mi-a plăcut versiunea veche. Adu-l înapoi te rog
Imi plac toate retele
Cooking Mama: Let's cook! חינוכי lyxq
E fain
Atat de bine il iubesc atat de mult incat il pot juca mult timp si il pot juca cu celalalt si o sa pot face slide-ul cha cha Idk Sunt pur si simplu radom dar il iubesc si il iubesc atat de mult mult atat de bine
Jocul e foarte bun îl jucăm de 6 ani e foarte educativ și te învață să faci mâncare 5 stele bravo 🥺😍👌😁 abonați la gemenle traznite 😊❤
În general, îmi place jocul, dar sunt prea multe lucruri pe ecranele de meniu la un moment dat, habar n-am ce este; prea multe clicuri pentru a ajunge la lucruri; activitatile de a obtine rechizite te fac sa stai acolo pana se termina timpul, nu imi place sa imi pierd timpul sa stau si sa astept sa se termine ceva mai ales la mai mult de 1 activitate; Nu pot debloca alte rețete fără să plătesc pentru ele și nu există o mulțime de opțiuni gratuite în general. În cele din urmă, versiunea DS este încă cea mai bună.
Acest joc nu-l recomandam plictisitor, trebuie sa te uiti la o multime de reclame si trebuie sa platesti pentru unele lucruri, aceasta este parerea mea personala, dar daca vrei sa-l incerci si sa instalezi tjen, mergi pe el.
Îmi pare rău, dar nu apreciez reclamele sau gama de caractere. Iisuse, jur că sunt mai multe reclame în acest joc decât sunt cazuri de corona.
Exista un joc care se numeste Cooking Mama.... Mama kills animals!
Acest joc nu a fost ceea ce am sperat că va fi. Tutorialele sunt grăbite, grafica este așa, uneori comenzile nu reușesc să răspundă și aproape întotdeauna ceva clipește pentru atrage atenția pe ecran. În plus, nu am putut viziona niciunul dintre videoclipurile de animație/gătit din anumite motive. Cu toate acestea, folosește o combinație interesantă de mecanică veche și nouă cu efecte sonore familiare. Lucrurile noi pe care le încearcă sunt puțin greșite pentru mine, dar gândul contează. Eu zic sa incerci oricum pentru orice caz.
joc frumos, dar mi-e dor de cel vechi care îmi dădea două stele, chiar dacă greșesc cel puțin la un proces.. jocul era sinistru și de aceea era distractiv
Spider Hero: Superhero Games 天氣 axs
Incredibil de insistent cu reclamele. Treizeci de secunde și patru solicitări pentru a viziona reclame sau lucruri.
ESTE CEL MAI BUN JOC DE GATIT
Ta reee In place foarte mult
Jucam jocul asta cand aveam 4ani😢❤❤❤e un joc al copilariei mele🥺❤❤❤❤
jocul distractiv și bun, dar uneori controlul nu este bun, așa că vă rugăm să verificați din nou controlul
E drăguț
Îmi place acest joc și tot, dar problema care îl face „plictisitor” este că este aproape IMPOSIBIL să eșuezi FIECARE REȚETA Îmi place cum pot merge mai lin și nu RAGE, dar acest joc este scurt și ușor, vrăjitoarea scapă de distracție. . Va rog sa faceti retete mai grele.