(iOS) Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας κέρματα αύξησης κωδικού εξαπάτησης
Feb 4, 2022 21:21:55 GMT
Post by serbochardgisthost on Feb 4, 2022 21:21:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κέρματα αύξησης κωδικού εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας 2022 version ▞▞▞
Φοβερο
Πολύ ωραίο 👍 παιχνίδι αλλά είναι πολύ δύσκολο και μόνο το σιωπηλό μέλλον μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι
Ninja warrior: legend of adventure games Phiêu lưu lqk
Τρέχει αργά, μπορείτε τουλάχιστον να προσθέσετε ένα skill όπου όσο περισσότερο το αναβαθμίζω τόσο πιο γρήγορα τρέχει; Και μεγεθύνετε τα μεγέθη των κουμπιών.
Κυριολεκτικά απλώς μια κακή, ανανεωμένη, λιγότερο γυαλισμένη εκδοχή του ninja arashi. Τα χειριστήρια είναι δύσκολο να δουλέψετε σε σύγκριση με το πρωτότυπο, λιγότερα εφέ, κάνοντας το παιχνίδι να φαίνεται αθώο και λιγότερο καθηλωτικό. Μερικά από τα γραφικά είναι κατευθείαν ξεκολλημένα από το ninja arashi. Δεν προσθέτει καν νέα, ουσιαστική μηχανική. Ειλικρινά, καλύτερα να παίζεις νίντζα αράσι.
Ninja warrior: legenda gier przygodowych Przygodowe bxic
Νομίζω ότι ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά είναι το ίδιο με το παιχνίδι ninja arashi που έπαιξα πριν και ο τελευταίος villian είναι τόσο δυνατός που είναι δύσκολο να τον νικήσεις, οπότε είναι χάσιμο χρόνου
Καλο παιχνιδι ωραιο μπραβο
Έτσι, αυτό το παιχνίδι είναι βασικά αντίγραφο του Ninja Arashi, αλλά με χειρότερους ελέγχους και ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Κοίτα, καταλαβαίνω ότι είναι δωρεάν παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις που δεν βοηθούν πραγματικά. Ακόμα και όταν πλοηγείστε μέσα στο παιχνίδι (μετάβαση από ρυθμίσεις σε αναβαθμίσεις ή κοστούμια) υπάρχουν διαφημίσεις. Τα χειριστήρια είναι πολύ μικρά, ακόμα και όταν πατάω το κουμπί, δεν μετακινεί πραγματικά τον χαρακτήρα λόγω του πόσο μικροί είναι. ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ NINJA ARASHI.
Είναι ωραία . Όταν παίζουμε εκτός σύνδεσης, δεν υπάρχουν διαφημίσεις και τα γραφικά είναι φοβερά
Πολύ καλό γραφικό και πολύ καλό παιχνίδι υπέροχο παιχνίδι👍👍👍👍👍👍
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ όμορφο και εντελώς δωρεάν, δεν μπορώ καν να πιστέψω ότι ένα τόσο καλό και δωρεάν παιχνίδι θα μπορούσε ποτέ να έρθει ♥️♥️
Καλό gameplay και γραφικά αλλά αν το σκεφτώ κυριολεκτικά θα υπήρχαν περισσότεροι χαρακτήρες και περισσότερα επίπεδα. Οι προγραμματιστές θα μπορούσαν επίσης να προσθέσουν περισσότερες δυνάμεις στο ninja.
Τα δύο πρώτα στάδια ήταν καλά, αλλά το τρίτο είναι τόσο δύσκολο και εκνευριστικό...χρειάζεται πολύς χρόνος για να ολοκληρώσετε ένα επίπεδο σε αυτό το στάδιο.
Δεν μπορούμε να αγοράσουμε κοστούμι καθώς τα πράσινα νομίσματα μειώνονται αυτόματα μετά από δύο ή τρία επίπεδα. Και μετά τη 2η σεζόν δεν μπορούμε να αναβαθμίσουμε τις ικανότητες επίσης. Παρακαλώ διορθώστε αυτό....
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια
Ήταν ωραία . Ολοκληρώθηκε, αλλά νομίζω ότι τα επίπεδα είναι πολύ λίγα.
Σούπερ παιδιά και ήρωας και η άλλη πλευρά των πραγμάτων να είναι η ίδια ώρα με την άλλη μέρα και νύχτα και μέρα δουλειάς και το άλλο χέρι είναι η πρώτη φορά συνολικά για το πρώτο είναι το παιχνίδι
Πλήρες αντίγραφο του Ninja Arashi, αλλά εντελώς το χειρότερο. Καμία σύγκριση, οι άνθρωποι παίζουν Ninja Arashi. Τα μπουτόν δεν ανταποκρίνονται.
Το πρώτο επίπεδο είναι υπέροχο, μετά από τις χειρότερες πολλές διαφημίσεις και αδύνατο να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο. Χάνοντας το χρόνο μου για να το επαναλάβω. Συγγνώμη για την απεγκατάσταση
Καλό αλλά σε πολλές διαφημίσεις
Κουμπιά πολύ κοντά το ένα στο άλλο... είναι ενοχλητικό
Χάσιμο χρόνου, μοιάζει με κάτι από τη δεκαετία του '90 και ανόητο
Το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό, το έχω εγκαταστήσει πριν λίγες εβδομάδες και το τελείωσα. Αναμονή για νέα επίπεδα. Ενημέρωση: Λήψη ενημερώσεων για νέα επίπεδα αλλά μετά την εκτέλεση υπάρχουν μόνο τα τελειωμένα επίπεδα.
Play Together Priložnostne wclp
Ninja warrior: legend of adventure games Phiêu lưu lqk
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό για παίκτες χαμηλών devies. Αλλά το παιχνίδι είναι copy by ninja arshi και δεν έχει πολύ εύκολα επίπεδα. Αλλά η κύρια σκέψη είναι η αντιγραφή από τον arshi, sorry. Θέλω να δώσω 5 αστέρια. αυτο ειναι καλυτερο. Αλλά τώρα το ninja arshi 2 είναι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι
Ninja warrior: legenda gier przygodowych Przygodowe bxic
Αγαπητή ομάδα Ολοκλήρωσα το επίπεδο Ushihumaru αλλά το επόμενο επίπεδο δεν άνοιξε. Παρακαλώ κοιτάξτε αυτό το θέμα
Ωραίο παιχνίδι, αλλά πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχα άγχος παίζοντας συνέχεια, αλλά παραμένω στο ίδιο επίπεδο δύσκολα χειριστήρια, προσθέστε περισσότερα στοιχεία ελέγχου και μειώστε το επίπεδο δυσκολίας
το παιχνίδι είναι καλό, αλλά τα κινούμενα σχέδια του είναι πολύ φτωχά όταν πηδάμε η οθόνη μας ανεβαίνει, οπότε δεν μπορούμε να δούμε το έδαφος και όταν κινούμαστε που είναι το εμπόδιο μας είναι πολύ ευαίσθητο όταν κλείνει χωρίς να αγγίξουμε ότι χάνουμε τη ζωή μας γι' αυτό έδωσα 2 αστέρων
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ περιπέτειες και επικίνδυνο, κάθε κατάσταση αυτού του παιχνιδιού είναι τόσο δύσκολη, καθώς και το επίπεδο αυτού του παιχνιδιού, αυξάνει τον ενθουσιασμό ξανά και ξανά, σίγουρα αυτό το παιχνίδι είναι προκλητικό παιχνίδι. Για να φτάσω τον στόχο του nijaa αποδέχομαι όλη την πρόκληση ...... Τώρα μπορώ να πω ότι έχω γίνει οπαδός του nijaa. Δώστε λοιπόν την επόμενη έκδοση...
Μου άρεσε η γραφική σχεδίαση του παιχνιδιού, η απλή και αποτελεσματική μηχανική και μια πολύ καλή ατμοσφαιρική εμπειρία παιχνιδιού. Αν είχε μια ιστορία φόντου ή ένα σύστημα σιδηρουργίας για όπλα της επιλογής θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Φοβερό παιχνίδι, αλλά ορισμένα επίπεδα γίνονται πολύ δύσκολα για να είναι ευχάριστα διαφορετικά πέντε αστέρια σε όλη τη διαδρομή. Καλή προσπάθεια αλλά θέλει δουλειά.
Bamboo forest Έχω παίξει πολλές φορές αλλά είναι. Πάντα 24/27 Δεν μπορώ να πάρω 81 για να ξεκλειδώσετε τον Raiki Ryu
Ninja warrior: legend of adventure games Adventure xaed
Το καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής, απόλαυσα κάθε μικρό κομμάτι του
Αυτό το παιχνίδι είναι συναρπαστικό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ένα μέρος του παιχνιδιού όπου δεν μπορώ να βρω τρόπο να περάσω το επίπεδο είναι πολύ αηδιαστικό.
Είναι ένα ίσιο αντίγραφο του Ninja Arashi, το οποίο είναι αρκετά μπροστά σε σύγκριση, καθώς τα χειριστήρια δεν είναι καλά τοποθετημένα και είναι αρκετά δυσάρεστα για να είμαι ειλικρινής για οποιαδήποτε κινητά με μεγάλη οθόνη. Ακόμα τα σχέδια επιπέδου είναι ενδιαφέροντα και σίγουρα μπορεί κανείς να απολαύσει αυτό το παιχνίδι. Αν δεν έχετε δοκιμάσει το Ninja Arashi, κάντε το. Καθώς αυτό είναι το παιχνίδι που θέλει να μιμηθεί αυτό, αλλά υστερεί!
Καλο
Είναι τόσο αργό. Δεν θα σας αρέσει αν έχετε παίξει ninja arashi. Υπάρχουν διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο. Μην χάνετε χρόνο σε αυτό.
Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά όταν είσαι πλούσιος στο τρίτο επίπεδο, σου ζητά να ανοίξουν κι άλλες κύλινδροι γι' αυτό του έδωσα 2 αστέρια
Απλά τέλειο
Καλό παιχνίδι αλλά σκοτώνω πρώτα τους εχθρούς μετά με σκοτώνουν. Και δεν αγγίζω ούτε τις ακίδες μετά πεθαίνω!
Αν και είναι ένα αντίγραφο του Ninja Arishi, εξακολουθώ να βρίσκω το παιχνίδι πολύ περιπετειώδες και ενδιαφέρον, έχει περισσότερα επίπεδα και απαιτεί βαθιά σκέψη για να τα περάσετε. Μου αρέσει και δεν μετανιώνω που το έπαιξα.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο αλλά έχει τόσες πολλές διαφημίσεις 🤪😤🤐 πολύ κακό
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, αλλά το raiku ruy είναι ένα πολύ σκληρό τέρας