Post by serbochardgisthost on Feb 4, 2022 21:25:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu hamısını artırır ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Little Big Snake Kasual gxkg
Bu proqram mənə oynamağa icazə verməyəcək. Onu düzəltmək üçün oynamağıma mane olur. Mən sizin yerinizdə olsaydım, bu proqramın işlədiyinə əmin olardım, çünki bir həftə idi ki, onda oynamamışam və o, mənim imtiyazlarımı əlimdən aldı, bu, çox axmaqdır. Amma əgər bunu düzəldə bilsələr, mən onlara beş ulduz verəcəm, lakin hələlik üç ulduz verəcəyəm. İndi onu düzəldənə qədər silməliyəm.
Bu oyun cox gozeldi ama bu oyun coxlu reklamlar əkir problem yoxdu amma bu oyun cinsi reklamlar göstərir bu oyun ən böyük problemdir çünki bu oyunu bacım və avry dostum və qardaşım oynayır zəhmət olmasa cinsi reklamları silin
Mən bu oyunu çox bəyəndim, asılılıq yaradır. Ancaq oyunda həmişə "PƏS BAĞLANTI" deyilən bir problem var, bu, oyunu yenilədikdən sonra baş verdi. Zəhmət olmasa bu tərtibatçını düzəldin , mən burada aylıq premium hesabı ödəyən oyunçulardan biriyəm.
Qrafiklər yaxşıdır. Amma nəzarət çox vaxt nəzarətdən çıxır. Zəhmət olmasa düzəldin
Üzr istəyirik, amma tam ulduz vermirəm, çünki o, işə başlamadığından deyir ki, serverə qoşulmaq mümkün olmadı, zəhmət olmasa bunun səbəbini bizə deyin.🙁🙁
Bu, yaxşı konsepsiya idi, lakin o qədər səhv idi ki, xarakterimi çətinliklə idarə edə bildim
Mən bu oyunu çox bəyənirəm, lakin təəssüf ki, oyun şəbəkə ilə bağlı çox vaxt qeyri-sabitdir. zəhmət olmasa dərhal düzəldin. çox sağ ol
Eh, bilmirəm. Oyun əladır! Gözəl idarəetmələr, çoxlu təkmilləşdirmə variantları və s. Amma siz oynadığınız zaman yer botlarla dolur. Gücləndirmirlər, onlarla toqquşsanız sizi yemirlər və heç kimi öldürməyə cəhd etmirlər. Bu, məni bir qədər uzaqlaşdırır.
Tərtibatçılar üçün SABİT MÖVQE EDİLMİŞ nəzarətlər varsa, bu, daha səmərəli ola bilər. Hahaha amma oynamaq üçün çox gözəl oyun
Bu, həqiqətən silah oyunudur, amma təəssüf ki, mən yalnız sizə 3 başlanğıc verə bilərəm, çünki mən də əlaqə problemim var. Ümid edirəm ki, siz bunu düzəldə bilərsiniz ki, biz bu oyunu rəvan oynaya bilək ki, yenidən pis əlaqə problemi yaranmayıb. Təbii ki, siz onu düzəldəndən sonra sizə 5 ulduz verəcəm.. təşəkkür edirəm
Həmişə yüklənməni göstər oyuna daxil ola bilməz
Mən onu 5 üzərindən 5 qiymətləndirmək və ən yaxşı kolleksiyamda saxlamaq istəyirəm. Tamamilə düzünü desəm, mən oyunu hər cəhətdən sevirəm, lakin o, yenilənənə və idarəetmələr düzələnə qədər onu oynaya bilmirəm, çünki bu, məni çox qəzəbləndirir, haha. Tərtibatçılar üçün problemi izah etmək üçün hərəkət edərkən məni sprintə məcbur edəcək, mən artıq getdiyim istiqamətəm. Sprint analoqun bir hissəsi olmadığı üçün idarəetmələri dəyişdirməyə çalışdım və hələ də eyni problemlə üzləşdim. Bu oyunu sevirəm. Lütfən düzəldin.
29 Yanvar yeniləməsindən sonra qara ekran problemləri. bezdirici.
Proqram ümumiyyətlə açılmayacaq. Yükləmə ekranını göstərir, sonra mənim əsas ekranıma çıxır. Quraşdırılmamış və yenidən quraşdırmışam və yenə də eyni şeyi təkrar edirəm. Sadəcə BS!
Mükəmməl Wi-Fi-m olmasına baxmayaraq, gecikmə səbəbindən ölürəm! yeniləmədən bəri baş verməyə başladı.
Əyləncəli oyun sadəcə tonlarla reklam
Bu oyun həqiqətən heyrətamiz və əyləncəlidir 😁
Əla oyunlar, məncə dünyanın ən yaxşı ilan oyunudur. Zəhmət olmasa bu oyunun stabilliyini qoruyun.
Nə təcrübə?! Hər 3 dəqiqədən bir çökür və mən onu yeni quraşdırdım.
Çox asılılıq yaradır və vaxt aparır..
Çoooox gözəl 5ulduz verirəm
Bu, ən yaxşı ilan oyunudur!!!! 1.daxili var 2.super ez 3.qezeb yaratmır 😁
Rocket Punch! Teka-teki ahuf
5 ulduz verərdim amma oyun avtomatik çıxır.
Reklamlar gülüncdür, əlavələr üçün reklamlara baxmaq işləmir və reklamlara baxmağa davam etmək də işləmir
Bəli dostlar
Masaüstü və ya noutbukda oynamaq daha yaxşıdır. Tətbiq çox yavaşdır, 10 oyundan 1 yaxşı oyunum var. Digər proqramlar və oyunlar yaxşı işləsə belə, adətən gecikmələr və nasazlıqlar olur. Reklamlar oyunun özündən daha sürətli yüklənir.
Bu yaxşı oyundur, amma əlavə həyatımdan istifadə etməyə çalışdığım zaman bu, məni sadəcə evə getməyə məcbur edir və mən yenidən başlamalı oluram
çox reklam. onun gözəl oyunu. bir müddət... amma hər ölüm reklamları görməlisən.
Əslində mən bu oyunu çox sevirəm, amma təəssüf ki, onların etdiklərini bəyənmirəm, çünki VIP-ə abunə oluram, sonra 1 ay keçir, ona görə də gcashımı yükləyirəm, sonra avtomatik olaraq gcash hesabımdan 255 peso çıxılır. İş ondadır ki, mən VIP-dən istifadə edə bilmirəm, o həmişə deyir ki, VIP-dən həzz almaq üçün abunə olmalıyam. Çox məyus oldum😏
👍 Yaxşı qrafika ilə yaxşı oyun. Kiçik bir təklif, yuvaya qayıtdıqdan sonra davam etmək seçimini saxlaya bilsəniz, oynamaq daha əyləncəli olacaq.
Mən hər dəfə oynamaq istəyəndə (PLAY düyməsini basın), o, avtomatik olaraq oyundan çıxır. Mən təkrar-təkrar cəhd etdim, amma heç nə olmadı, hər şey eyni idi. Məyusedici!
Kiçik böyük ilanı çox bəyəndim, çünki bu, həqiqətən də əyləncəli idi, demək olar ki, heç bir reklam yox idi, mən xoşbəxt idim ki, dostlarımla oynaya bildim və onları öldürmədim və orada təsadüfən ev heyvanlarını da öldürə bilmədim və mən buna sevindim. ev heyvanlarını əlavə etdilər super sərindi 😎 Kiçik böyük ilan 🐍 super asılılıqdır mən sevirəm 💘 ❤ 💖 onu.
Bu, şübhəsiz ki, əla oyundur. Heç şikayət etmək olmaz.
Həddindən artıq reklam. Daha az reklam olarsa 5 ulduz verəcək
Çox vaxt oyun ləngiyir 😔😔
Serverinizə yavaş-yavaş qoşulun.. çoxlu reklamlara