Post by serbochardgisthost on Feb 4, 2022 21:40:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Cat 2022 version ▞▞▞
gülməli, lakin bəzən ilişib qalır
Talking Tom Cat Santai kyf
yaşlı xanımlar və uşaqlar üçün də çox yaxşı əyləncəli proqram .. ofisə getdiyim zaman işimi asanlaşdırır mən onu uşağıma verirəm və gooo
proqramı bağlaya bilmir..həmişə arxa fonda işləyir
Çox reklam
Talking Tom Cat Santai xsk
Yaxşı, bu axmaq oyundur, amma səsimi cızıqlayır və mini oyunlar yalnız reklamdır, ona görə də üç
yaxşı oyun amma mən cəmi 3 ulduz verirəm çünki Tom 2 ilə danışmaq daha çox 👍
Kaş ki, daha çox şey edə bilsin. Paltar-filan olsun.
Tom danışmaq çox gözəl və yaxşıdır. Mən bunu sevirəm. Mən təkcə bu oyunu oynamıram, çoxları bu oyunu oynayır
Yaxşı!! lakin bu, yalnız uşaqlar üçün uyğundur və uşaqlar oflayn oynaya bilərlər. Həm də əyləncəli oyundur
От Outfit7 Limited · My Talking Tom. Outfit7 Limited · Talking Tom Cat. Outfit7 Limited · Talking Tom Gold Run. Outfit7 Limited · My Talking Angela. Outfit7 Limited
Abala bu oyunda kamera var yükləməyin
Uşağım TomTom-a qırmızı bibər verməkdən qorxdu və o, çox ağladı. Belə qışqırıqlarla uşaqları birdən qorxutmamaq üçün bu hərəkəti düzəltmək lazımdır.
Çox pis 🖤oyun diyil tomun casuz olması bu səbəbdən mən bu oyuna 5 deyil 2 ulduz veririm😊💜💖 Onun 👀📸 var inanmayan Youtube'de baxsın gizli olan kişiyi yani erkeyi görüceksiniz🙄 Merak etmeyin o size bi şey yapamaz Allahdan başqa heçnə kimse bizleri öldüremez içiniz rahat olsun😎😉🤗🙃🤩
Hele oynamamisam 😍😍😍
çox pis oyundu nifrət elədum heç kəs yükləməsin
Bəli, bu oyunu bəyənirəm, amma mənim üçün günün ən yaxşısı və bunu etmək mənim üçün ən çox sevdiyim şeylər geri qayıtmaq və yaxşı bir şirədən həzz almaq üçün heç bir səbəbə görə məsuliyyət daşımır və bir neçə həftə əvvəl günün vaxtından sonrakı gün çatdırılması üçün Seçdiyiniz sifarişlə sözlər və hərəkətlər ən populyar və yeni il səhifəsinin yuxarısına ev və bağ
Tahirə necov subayam
Yaxsi oyundu
Çox gülməli amma həm də darıxdırıcıdır, çünki oynamaq üsulu eynidir.
Bir şey danışsaq, təkrarlanmırsa, çox pis bir oyundur, mən bu bir ulduzu çox pis verdim, heç kim bu oyunu endirməyin, əgər bunu yükləsəniz, bunu həqiqətən bəyənməyəcəksiniz......
Çoxlu reklam, oğlum Tom sevir, amma o qədər çox reklam var
Bu oyun bonbadı geta5 hamsından yaxşıdı ona görə 2ulduz verdim
Məni orada görə bilərsinizmi dedi ki, bəli, bu, həqiqətən qorxuncdur, xoşuma gəlmir, ona görə də səhər 3-də həqiqətən qorxmaq istəmirsinizsə, bu proqramı yükləməyin, mən səhər 3-də etdim və bu yaxşı seçim deyildi, ona görə də etməyin qorxmaq istəmirsinizsə bunu edin ki, o, yaxşı görünə bilər, amma o, həqiqətən qorxuncdur, ona görə də mən bu proqramdan çox qorxuram, ona görə də lütfən, bunu etməyin
bu oyun super gülməli sən bunu oynamalısan zəhmət olmasa o YouTube-da videonuzu yeyə bilər ona görə də bu oyunu oynayın
.
Əla proqramdır
Mini World: CREATA ผจญภัย jxd
Normaldir
Mən onu sevirəm, çünki hər yerdə darıxdırıcı olanda danışmağa məcbur edir
Əyləncəli, Gülməli və maraqlı
Talking Tom Cat عمومی yxik
bu cox gozeldi amma siz 99 batareyka doldurub oynaya bilersiniz ona gore zehmet olmasa doldurun ve tomla oynayin cox sevinir 😘😘😘😘
proqramlardan çıxmaq üçün 2 yox, proqramçı ölmüş olmalıdır. İşləmək üçün istifadə olunur. Məndə bütün ödənişli proqramlar var idi, indi işləmir.
hafiz əliyev
Bu oyun çox gözəldir, lakin yavaşdır, xahiş edirəm bunu düzəldin
bu yaxşı oyundur amma bizim bu oyunda heç bir işimiz yoxdur onun qrafikası o qədər də yaxşı deyil amma idarəetmələri həqiqətən çox yaxşıdır
Reklamlarla dolu. Mən heç vaxt belə zibil proqramı görməmişəm.
Onun v.yaxşı oyunudur, lakin daha çox elementə ehtiyacı var.
bu proqram atam üçün gülməlidi, amma mənə daha çox düymə lazımdır, iki ulduz, bağışlayın
Talking Tom Cat Casual games ffxk
Olmur
Əla👍👍😉
Bəli düz deyirsiz bu oyunu hec kim oynamasın
Bu ne ya
bu oyun uşaqlar üçün gözəldir😁😁😂😂
yükləməəəəyin