Post by serbochardgisthost on Feb 4, 2022 21:46:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blades of Brim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blades of Brim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi piiramatu arv kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Blades of Brim 2022 version ▞▞▞
See mäng on kena, kuid ei installita, olen proovinud 4,5,6 korda. Tahaksin teada, kas te saaksite selle probleemi lahendada, aga kui saaksite, siis see meeldiks mulle. Täname teid toetuse eest.
Ma armastan seda nii väga. See on nii sõltuvust tekitav. Aga kogemata ostsin midagi 64 orbiga 😭. Kas saaksite, palun, "olete kindel", et inimesed kogemata midagi ei ostaks, kuid üldiselt suurepärane mäng
Edusammud lähtestatakse Ma ei tea miks??? Mul oli lõbus, uuendasin 7500 mündiga relva ja järgmisel päeval ei MÜNTE ega RELVA UUENDUST!!! Ja LEVELS RESET
See mäng on tõesti lõbus, kui teie seade saab selle edukalt alla laadida ja mängida. Ja tõsiasi, et sama mängufirma, kes tootis metroos, tegi või aitas ka seda mängu teha, on väga lahe. See mäng on hullult hea mäng.
Minu laps tellis selle mängu valesti. Nii et tellimuste summa tellitakse automaatselt iga kuu. Nii et palun aidake mul tellitava summa peatada.palun.
블레이드 오브 브림 액션 nvr
Olgu, ma lihtsalt hakkan seda mängu mängima ja siiani ma armastan seda. See on väga interaktiivne, kuid minu peamiseks probleemiks on see, et SEE TAHAB ASAP MÕNED UUENDUSED. Sellel kenal mängul on palju potentsiaali ja ma näen seal mõningaid tõrkeid. Nii et palun soovitaks selle väga nauditava versiooni värskendusi teha.
Hämmastav, kuid sama kasutajaliides nagu Game Subway Surf
See on liiga hiline ja ka heli on hiline
See kes ütleb et halb on debiilik hea mäng väga
Graafika ja mäng on head, kuid edusammude salvestamiseks peate olema võrgus, nii et see pole 100 protsenti võrguühenduseta mäng, seetõttu annan sellele kolm tärni. Kaotasin oma relvad ja soomused ning rekordi, kuna olin võrguühenduseta.
Mängu edenedes ja tempo palju kiiremaks muutudes on mul raske ennustada, kuhu kilpidega pätid maanduvad ja seega kahjustavad nad mind enne, kui jõuan oma rünnaku maanduda. Ma tean, et see peaks jooksmise edenedes keerulisemaks muutuma, aga kas kontrollpunktid võivad olla tervenemise viisid, et oleksime igal tasandil täiel rinnal? See tasakaalustaks ka eelmainitud probleemi.
Suurepärane mäng, kuid teenindus ei ole hea. Kui ma olen 6. tasemel ja avan uuesti, olen tasemel 4-5 ja kui ma mängin, siis see münte ei kogu ja mõned relvad on puudu, kui see mul on. Nii et palun paranda see viga.
Mäng on hea 2 kuud. See oli tegelikult vinge, kuid ainus põhjus, miks ma hindasin seda 4 tärniga, oli see, et regulaarseid värskendusi ei ole ja seal on viga, mis näitab ikka ja jälle missioone. Kuigi me selle missiooni täitsime, on see jälle näha.
블레이드 오브 브림 액션 frae
See on jooksumäng, kus on palju mängijaid ja seal on ka mõned tulnukad ja osa elu antakse südame kujul ja see on huvitav pärast pikka tee läbimist
Muusika on millegipärast päris sassis ja ma ei tea miks
Ma armastan seda mängu, kuid erinevalt metroosurfist pole selles iga kuu midagi uut, see muutub teatud hetke pärast igavaks.
Leidsin probleemi, kui võrguühenduseta mäng muutub lollakaks, täpsustage selliseid vigu, nagu ma ei saa oma rindkere lahti, nagu see tõesti ei avane, mistõttu jääte selle animatsiooni või mängustseeni juurde, mis sunnib mind mängust jõuga lahkuma. . Kui võrgus on kõik korras, see on selle mängu probleem. Parandage see viga, et mina ja teised võrguühenduseta mängivad mängijad saaksid siiski auhindu ja saaksid lõbutseda ilma Interneti-ühenduseta.
Mäng on tõesti suurepärane, kuid ostsin hiljuti uue telefoni ja olen püüdnud oma Facebooki kontoga ühendust luua, et saada tagasi eelmise mängu edusammud, kuid see ei õnnestunud. Kas saate selle probleemi lahendada. Aitäh
Mulle väga meeldib see mäng... See on lihtsalt nii hea!!! Graafika ja kõik on lihtsalt fantastiline💓
Mängupilt on üsna sageli kaadreid langetanud. Käiguosas on jube kokutamine. Üleminek ajast, mil peamenüüs olev lilla koletis lahkub ja menüü ülaosas alla langeb, on hiline. Lag lag lag! Sõber on nõustunud mulle teada andma, kui see kunagi paraneb, kuid kuni selle ajani seda installitakse.
Millal tuleb mitmikmäng või bossivõitlus, see mäng on olnud liiga kaua väljas, et see ikka ja jälle lihtsalt mõtlematult võitleks samade tegelastega, ma jätkan desinstallimist ja installimist, sest see muutub monotoonseks, kuna varem oli viie tärni reiting
Loodan, et saate lisada rohkem iseloomu. Ja ma loodan, et saate parandada vea, mis mõnikord ei tööta teid õhku tõstev plaat. Muidu hea mäng.
PickCrafter - Idle Craft Game Simulation cjp
Blades of Brim Акционе rwk
Mulle meeldib see mäng.kuid selles mängus on viga. Ma ei oska seda viga öelda bcz Ma ei tea kuidas öelda.Lõpetan kõik kaardid, kaardid on väga head ja kõvad ning ma olen 11 tasemel ja ma neil on palju labasid, 3 tegelast ja 2 lemmiklooma, palun tooge veel mõned kaardid ja rohkem tegelasi. AITÄH AITÄH AITÄH TÄNU AITÄH AITÄH
Blades of Brim Экшен fdq
Väga hea idee ühendada lõputu Runner mäng RPG-ga. Ainult 3 tärni, kuna on palju juhtumeid, kus mäng läheb pilvega sünkroonist välja ja tehtud edusammud lähevad kaotsi.
palun vabastage värskendused, mäng hakkab igavaks muutuma
Blades of Brim Märulimängud uxk
Mulle meeldis rakendus, kuid kui olin jõudnud kõrgeimale tasemele, äratas see minus huvi. Seal pole midagi oodata. Sa jääd tasemele 30 kinni. Aga loodame siiski uuendusele.
Olen väga õnnelik, et selle mängu uuesti leidsin, see on nii sujuv ja lihtsalt mängitav mäng, et leian end mängimas tunde järjest! On midagi sügavat rahuldust pakkuvat, kui suudate pahalasi võita üheainsa libistamisega, lisaks on mind alati tõmmanud mängud, kus raudrüü ja relvad teie statistikat mõjutavad. Lemmikloomade ja kangelaste valikud on samuti päris suurepärased! Üldiselt on see väga nauditav mäng!
hea mäng, aga iga kord, kui ma mängust väljun ja uuesti sisenen, siis minu tase langeb ja mõned relvad kaovad, kuid raha jääb samaks, palun paranda see
Tõesti suurepärane mäng! Tõesti suurepärane ajamurdja. Oodates kedagi või midagi. See mäng on tõeliselt lõbus ja sõltuvust tekitav. Kuigi tegelasi on vähe. See on minu ainus soov sellele mängule. Lisage heade efektidega uusi tegelasi ja käike. Kuigi lemmikloomad on tõesti rahul. Aitäh Sybo Gamesile selle suurepärase mängu eest!
Mulle see mäng meeldib, kuid neil pole värskendusi, kuna neil pole uusi tegelasi, nahka ega muid asju😭😭😭, kas te värskendate seda palun🙇
Facebookiga ühenduse loomine on lihtsalt VÄSINUD. See ei lase sul mõista, miks. Ja te ei saa oma mängu salvestada, kui installite selle teise telefoni, mis on tüütu. Uhh
See on hea mäng, mida saate mängida kuu aega ja nautida, kuid mitte rohkem kui see, et mul on ka tõrge, mille tõttu ma ei saa isegi klappe hankida ja ma olen ülesannete 15. lvl peal. Aga üldiselt on see lõbus aeg.
블레이드 오브 브림 액션 nvr
See on hea mäng, kuid mõne aja pärast see lihtsalt lakkas töötamast, keeldub laadimast ja ma tõesti ei tea, miks. Palun parandage see praegu, proovin seda lihtsalt värskendada
Kunagi installisin mängu ja desinstallisin selle aasta pärast. 2 aasta pärast proovisin i uuesti installida, kuid mingil põhjusel see ei installinud. Ma olen kindel, et see ei olnud ruumi tõttu.