Post by surrelolero on Mar 6, 2022 16:39:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legend of Heroes:Eternal Arena ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legend of Heroes:Eternal Arena IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничене токене ▞▞▞
▞▞▞ Legend of Heroes:Eternal Arena 2022 version ▞▞▞
Смеће, само 3 хероја, тешко добијеш глупи драгуљ и после сати да добијеш 250 драгуља, добијеш безвезе зеленог хероја, пакао
Фантастичне и веома заразне игре! Једна од најбољих игара које сам икада играо...
Ужасна игра, најгора гласовна глума и музика Плус њихови звучни ефекти, није ни чудо што ова игра само 10к преузимања
Поштовани Легенд оф хероес тиму, управо сам почео да играм вашу игру данас. Заиста уживам у вашој игри, али имам један проблем са куповином једне врхунске карте, али нисам добио ниједан дијаманти и изгубио сам новац, решите овај проблем. с52_120339 ово је мој ид
Добра игра !
Лепа игра постала топ 1 на серверу 6
Бхала игра тике кинту рахуцхи
Legend of Heroes:Eternal Arena Avontuur pdk
Зашто се она учитава тако споро
ОВА ИГРА ЈЕ САМ !! ПУНИЛА САМ 4Кс АЛИ НИСАМ ДОБИО СВОЈУ ПОСЛЕДЊУ КУПОВИНУ.. ДАЛА САМ ФОТОГРАФИЈУ СВОЈЕ КУПОВИНЕ СА ГООГЛЕ ПЛАИ-а НА ЊИХОВОЈ ФАЦЕБООК СТРАНИЦИ АЛИ НЕЋЕ ТО ПРИХВАТИТИ... ТАКО ФРУСТРИРАЈУЋЕ..
Још увек нема ажурирања
ажурирајте игру у плаистору
Добра је игра, недостаје ми😍
Legend of Heroes:Eternal Arena Avontuur pdk
наххх досадно
Свиђају ми се ове игре
играј
Игра је добра, али понекад још увек има кинеских речи које не могу ни да разумем, друго, игра се тако споро учитава, трећа сама игра не може да се пријави на мој Фејсбук налог, не знам зашто, а четврто олтар за позивање чак и ако креирали сте нови налог или нови сервер, то је исти херој, схватићете колико је то незадовољавајуће, поправите ово хвала
Legend of Heroes:Eternal Arena ماجراجویی shg
ОМГ, ова игра је тако кул да морате да је ажурирате јер када сте ажурирали постаје све сјајнија као да чекам све време Никада је не изгубим Волим је Волим је игра треба да се ажурира ако сте већ ажурирали Желим да вам кажем хвала ти што ажурираш ову игру јер је веома лепа и волим те тако да је ова игра превише, нису све игре можда боље, али ова игра је веома лепа хвала ти што си ажурирао ову или ако ниси ажурирао па хвала ти али волим шта ви против људи који имају игру
🥳🤑😎😎😎🥳🤑🤑🤑🤑
Допунио сам 60 дијаманата за прво пуњење.. али нисам добио хероја и награде.. тск тск
Добра игра !! Али како да пренесем Стеам налог на Блуестацкс?
цларк ц. Балилинг
Добра је игра.. Надам се да се неће угасити.. Требало би да се ажурира и направи пет(5) тимова.. Хвала
Ммммм зашто толико хакера у игри
Хехех здраво програмери, престаните да копирате друге игре, немате појма о својим, а? Ако треба да копирате, направите тим од шест хероја. Шест хероја најбољих, 5 хероја добрих, 4 хероја ургх, 3 хероја, молим вас, не, извуците ме ако сам овде. Деинсталирање.
Зашто не могу да ажурирам игру?
Не свиђа ми се
Lonely One : Hole-in-one Sportspel icr
Legend of Heroes:Eternal Arena Macera Oyunları ibuq
Зашто не могу да се пријавим, пише ажурирање, али када одем у Плаисторе, ажурирање се не отвара само. Поправи то плзз
Досадан
ЕвХлессинг Цхронс Амен, Схимс Лове ФорвСестионс Синанс ИИИИигедилецхт Папер ,, ОО 🌹🌲🌹🌲🌹🌲🌹📍🌹📍✴📊 Рицки Виллена Енрицо Университи Пантове ИИИИИИИИИИИИИ 📍✴📍✴📍✴ 📍✴📍📊📊📊📊📊📊📊📊📊📊📊📊💔🌐💔🌐💔🌐💔💃🏿💔💃🏻
Леп
Прануј
Legend of Heroes:Eternal Arena Macera Oyunları ibuq
Лепа игра, али поправите кашњење и додајте још слатких хероја
Лепе слатке игрице
Одлична игра. Ипак, потребно је више играча
Наиц
Огласи искачу лоша игра
Зашто не могу ажурирати игру. Нема ажурирања у продавници апликација. Молимо поправите! Хвала.
Браве оф Легенд, о човече, лепо је вратити се.