Post by surrelolero on Mar 6, 2022 16:45:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GunboundM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GunboundM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ gerçek para bedava ▞▞▞
▞▞▞ GunboundM 2022 version ▞▞▞
Oradaki en eğlenceli mobil oyun MaestoryM şimdi de bir mobil oyun yıllar önce bilgisayar versiyonunu oynama şansım oldu ama şimdi hepsi yeni ve yıllar içinde oynamadan bile güncellendi, ikisini en iyisi eller aşağı oynamak için mobil oyunlar
GunboundM रणनीति cggm
güncelleme döngüsüne takıldım!
Eskiden harika bir oyundu her zaman güncellemelerden bıktım neden değiştirilmesi gerektiğini ddd
Bu anıları geri getiriyor ama rakiple sohbet etmek için bir seçenek olmalı. Rüzgar çoğu zaman doğru bile değildir ve ben her zaman 4-5 kat daha yüksek rütbeyle eşleştirilirim. Ayrıca umarım yine bunun pc versiyonu çıkar.
Eskisi gibi, AMA DAHA İYİ! Oyun stili aynı, ancak akıllı telefonda oynamak çok daha iyi hissettiriyor. Müziği duymak anıları geri getiriyor. Sevmediğim şey avatarları satın almak zorunda olmak. Orijinal bilgisayar oyununda sevdiğim şey, her bir ekipmanımı satın alabilmemdi, bilirsiniz, şapka, zırh kanatları vb. Ama bir cep oyunu ve hızlı eşleşmeler için harika. Oyunu eşime tanıttım ve o da çok seviyor. %100 tavsiye edilir.
GunboundM रणनीति cggm
Eski oyun harikaydı, özellikle avatar kapalı oda özelliği ile. Şimdi daha yüksek rütbeli oyunlarda başka bir p2w oyununa düşürüldü.
Güncellemeden sonra "Güncelleme tamamlandı" yazıyor ve ardından "Yeni güncelleme mevcut" diyen başka bir iletişim kutusu görünecek ve her güncellemeden sonra bir güncelleme devam ediyor. Ne zaman bitecek??? Bu bitmeyen güncelleme nedir??? gerçek mi??? Gerçekten berbat. Lütfen bu saçma güncellemeyi düzeltin lütfen..
Çekirdek oyunun çoğunu tuttu, bazı eğlenceli yeni cep telefonları ekledi. Avatarlarda aşırıya kaçmış gibi görünüyordu, çok fazla şifacı, şimdi karşı koyacak tüm iyileştirme hırsızları var, ilerlemek için önemli bir ödeme duvarı yaratıyor. Yukarıda 4/5 olurdu, ancak bir hedef yönlendirme özelliği var, başlangıçta beni 2/5'e düşürdüler, ama yine de oynuyorum, o kadar da kötü olamaz değil mi? 3/5 Genellikle hiç güncelleme oynayamayacağınız bir saat, mağazanın güncellemelerinin indirilebilir olmasını bekler, ancak oyun henüz mağazada değilken güncelleme gerektirir
Aptal oyun. Zevk alacağınız oyunlar var mı? deneyimi yaşatmayacaktır. Haksız eşleştirme ve kazanmak için ödeme yapmanız gerekiyor. Atık.
Oyunu oynayamıyorum. Güncellemiş olmama rağmen sürekli oyunu güncellememi istiyor.
Lütfen hatayı kontrol edin, birçok kez sıram diğer oyuncu tarafından atlandı, bu çok can sıkıcı
GunboundM रणनीति cggm
Bu oyunda kararsız bağlantı yönetimi kötü bir şekilde işleniyor. Lütfen bunu bir an önce düzeltin.
VIP oyuncu olduğum için hayal kırıklığına uğradım. güncellememi söyleyip duruyor. Birkaç kez güncelledim ve hala bağlanamıyorum. Ayrıca yeniden yüklemeyi denedim ama hala hiçbiri. Ben bir VIP oyuncusuyum, iyi vakit geçirmek için para ödüyorum ve aldığım şey bu mu?
Harika oyun, nostaljik. Cep telefonu derecelendirilir, ancak gerçekten oyunun kazanacağı anlamına gelmez. İnsanları ilgilendirmek için daha fazla güncellemeye ve malzemeye ihtiyacınız var. Genel olarak eğlenceli, nasıl oynamak istediğinize dair bir sınır yok ve en iyi yanı, arkadaşlarınızla 2v2 oynayabilmeniz.
Her şeyi sevdim ama, neden gecikiyorum ya da sadece %100 alıyorum ama bunun dışında.
Lütfen aynı seviye veya rütbe ile savaşmak için yeni güncelleme yapıyor. Çünkü başlangıç seviyesi ile savaşırken kolay, en yüksek lvl ile savaşırken zor oluyor. Başlangıç ve ilerleme için adil değil.
Yeterince uzun süre oynadım ve henüz iyi bir karakter alamadım ve savaş oynadığımda her zaman iyi bir notu olan veya zaten iyi olan biriyle oluyor, kazanma oranları sadece 2 kez olsa bile... yap bunu?
bazı mücevherler aldım. ama satın alırken onları hiç almadım
Bu şirket iyi bir bilgisayar oyunundan ne kadar nefret ediyor. Neden bunu oynuyorsun? AI dahil herkes görünüşe göre Her Zaman mükemmel çekimler sağlamak için hack kullanıyor. Açıkça görülüyor ki, bu kadar yüksek puan verenler sadece maaş alıyor veya geliştiriciler. Hardcore kazanmak için ödedi. Sadece Rastgele tanklarla oynamanıza izin verilir. Ve siz rakipsiniz Her zaman en iyi tankları alın.
nostaljik olanlar için iyi ama çoğu feat qnd cep telefonu için ödeme yapmak zorunda
Bu oyun çok çekici, oynamayı çok seviyorum! Ama dürüst olmak gerekirse, bu oyunda savaş veya antrenman yaparken her zaman bağlantım kopuyor ve önceki oyuna geri dönemem.. 😞😞
İyileştirmelerle PC'deki eski zamanlar gibi çok güzel, onu seviyorum, hızlı oyun. Farklı silahların, rüzgar kuvvetinin, ek hasarın kontrolünde ustalaşmak pratik gerektirir. Çok bağımlılık yapan bir oyun benim için 5 yıldız verdi!
Yeni oyuncular için gerçekten kötü bir deneyim. Sadece nereden başlayacağınızı bulmak için 30 dakika harcamakla ilgilenmiyor, hiçbir ipucu veya yön olmadan sizi bırakıyor. Korkunç oyun kullanıcı arayüzü ve sistemi.
O zamanlar eğlenceliydi, şimdi kazanmak için çok para ödüyorlar ve ayrıca botlar ve diğer şeyler satın almak için para kazanmayı zorlaştırdılar, böylece daha fazla oyun oynamak yerine paranızı kullanmak için mobil oyun planına düşüyorsunuz. Ne kadar çok ödeme yaparsanız, botlarınız o kadar güçlenir, bu nedenle merdivende yükselmek için harcamaya devam edin
İyi oyun ama kötü çöpçatanlık sistemi. Altınım ve takım arkadaşım bronzum, ancak iki Hero 3 ile eşleştirildik (sezonun ilk 100 sıralaması) ...
GunboundM Strateginiai mkab
Bağımlılık yapıyor valla
Oyunun ortasında oyun çöküyor
Bu eğlenceli bir oyun, bunu pc versiyonundan beri oynuyorum. Ancak bu mobil sürüm, görünümler ve p2w oyuncuları nedeniyle adil eşleşmelerden açık bir dengesizliğe dönüştü. Geliştiricilerin avatar/kaplama veya engelli bonusları için bir yer açması gerektiği konusunda bir öneride bulunmak istiyorum, böylece sıradan oyuncular da bu pahalı görünümlü görünümler tarafından ezilmeden eğlenebilirler. O zamana kadar 3 yıldız vereceğim.
GunboundM रणनीति cggm
Çevrimiçi arkadaş listesini geliştirmek için 2 yıldız veriyorum. oynarken veya lobide. ve lütfen oyun savaş sistemini dengeleyin. Biginer'in yüksek rütbeli, adil olmayan avatarla savaşması haksızlık. pet.+tam güç gem ile tank.
Dövüş sırasındaki çökmeleri düzeltirseniz 5 yıldız vereceğim. neden hep çöküyor?
University Empire Tycoon -Idle Симулације gecc
Ne utanç. Bu, PC'den mobile en kolay en başarılı port olabilirdi. Bunu ödeme duvarlarıyla doldurdular (evet, sonlara doğru PC'de silahlı saldırıdan bile daha kötü) ve bir sürü istatistik ve para çöküntüsü. Açıkça sizden daha donanımlı/dişli insanlarla eşleştirilirsiniz ki bu, bir maçı kaybetmek için kelimenin tam anlamıyla para kaybetmemiş olsaydınız sorun olmazdı. 40 altın ödeme, 90 ödeme? İstediğiniz şeyleri elde etmek için gerçek para ödemeniz gerekecek. Gunbound hayranları için üzücü bir gün. Harika olabilirdi.
Tavsiyem, dereceli mod olmayan yeni bir mod yapın, çünkü oyuncu eşleştirmesi çok daha yüksek rakip seviyelerine ve derecelerine karşı dengeli bir şekilde savaşmaz. Gündelik için 2v2 ve 1v1 modu, antrenman yapmak ve seviye atlamak için harika olurdu.