Post by surrelolero on Mar 6, 2022 16:54:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Garden City Offline Farm ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Garden City Offline Farm IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ élmény ingyenes ▞▞▞
▞▞▞ Farm Garden City Offline Farm 2022 version ▞▞▞
Az offline Farm City kerti kaland további funkciókkal és felülettel rendelkezik. Nagyon örülök, hogy telepíthetem ezt a csodálatos játékot. Minden barátomnak ajánlom a játékot
Korábban a régi méhkasház nem működött, majd frissítés után a régi méhházam nem tudja költöztetni, és meg kell vásárolnom egy méhházat, ami 1000 készpénzt okozott, mivel a tehénházat is újra vissza kell vásárolni, elpazarlom a pénzem?
A játék jó...csak az a baj, hogy 🐝🐝🐝🐝... mi haszna a méhkasnak, ha nincs 🐝🐝🐝🐝 repülnek...hogyan tudunk mézből tárgyat alkotni 🐝 ha nincs 🐝 vonz be a méhkasba... kérlek...tegyél egy kis repülő
Telepítettem, és a játék megnyitásakor csak egy fekete képernyőt kapok, így nem lehet játszani a játékot. Még mindig nem tudom játszani, és most bezárul, mielőtt bármi betöltődik
Imádom ezt a játékot, talán alkalmazhatnál új dolgokat
Háromszor töltötte le, mindig üres a képernyő. Csalódott ☹️
Valószínűleg 0 csillagot adok, nincs mód arra, hogy recepteket készítsek vagy kézműves ételeket készítsek állatoknak? Azt tapasztaltam, hogy az ingyenélelmiszer fogyatkozik, és elszomorítottam, mert nem tudnék etetni olyan állatokat, amelyek a közelmúltban szerezték meg, ha ez a való élet, akkor nem lenne semmi.
Ez a játék néha megőrjít, ma úgy tűnik, megint eltűnt a fám, vagy kivágták a fát, és újra megjelenik, soha nem javítod ki azokat a hibákat, amelyeket újra és újra meg kell csinálnom!
nem jó
Ez a legjobb és igazán csodálatos farm kertvárosi offline játék. Nagyon tetszik és nagyon élvezi...
Dragon Magic: 드래곤 매직 - 합치기 게임 퍼즐 kwf
utálom ezt a játékot
Nagyon érdekes mezőgazdasági játék, amelyet sokszor játszottak, és élvezze a szakaszait, mindenkinek ajánlom, hogy telepítse és élvezze
Nem tudom korszerűsíteni az istállómat vagy a silót, és a csirkék és a méhek élőhelyeim eltűnnek, nem olcsó továbbra is élőhelyeket és állatokat vásárolni, ami egyáltalán nem fair.
A farmépítő játék az egyik legjobb és érdekes játék, amely kihívásokkal és kalandokkal jár a játékosok számára.
A Farm Garden City offline játék nagyon szép grafika és nagyon érdekes játék, túl sok jó szint erősen ajánlott a játék telepítéséhez
Szeretem a farmos játékokat, és nagyon izgatott voltam egy offline játék miatt, de ez kissé csalódást okozott. Az indulás nehéz, de az első néhány szint után enyhül. A problémám az, hogy nem tudok túljutni a 25-ös szinten. Nem vagyok elakadva, rengeteg dollárom van, egyszerűen nem ad pontokat az xp-mhez a szinthez. Egy pontra vagyok a szintlépéstől, és már 2 napja. Kár, mert ez tényleg szórakoztató volt.
Nem nyitható 😡😥😤
Ez az alkalmazás nagyon élvezetes 😉 és az egyetlen dolog az, hogy az internet több mint egy éve ugyanazon a helyen van 🙃
Jó
Nem telepíti
A csillagok számát felakasztották, amennyire csak lehetett, tisztázd ki. És frissítsen több szintet gyorsan
Szeretem a ge-t, mert apám farmer volt
Aranyos kis játék, eddig a gyerekek szeretik
Farm garden city az egyik legjobb és csodálatos játékalkalmazás. A legjobb grafikával és túl sok legjobb funkcióval rendelkezik.
Nem lehet finomítani a 25-ös szintet
Szép játék, tetszik😍 Azt akartam mondani, hogy készíts valami különlegeset a gyártók termékeihez, de a legutóbbi frissítésben hozzáadtad a rendeléseket 😀 még mindig van mit tenni..
Nagyon aranyos farm amin javítani kellene az a piacon lévő megrendelésénél nem látszik a megrendelt termék mennyisége. Jó lenne ha lehetne rajta javítani.
Nem lehet játszani nem töltődik be!!
Ez a játék jó
A farm kertje nagyon könnyen használható, nagyon szeretem ezt a játékot, ez a játék olyan félelmetes grafika és játék...
Jó játék
Farm garden city offline játékok alkalmazás nagyon érdekes és kiemelkedő játék Androidon. Csak így tovább fejlesztő
Szép játék tetszik😍 Azt akartam mondani, hogy készíts valami különlegeset a gyártók termékeihez, de a legutóbbi frissítésnél hozzáadtad a rendeléseket 😀 van még mit tenni..a játék teljesen offline volt, de az utolsó frissítés után a puzzle nem nyílik meg, hacsak nincs hálózati kapcsolat 😥 miért nem tudok 1 készítőnél vagy élőhelynél többet építeni?? 25-ös szinten vagyok, és tudom, hogy ez az utolsó, még mindig sok üres föld és túl sok pénz van az eladott rendelésekből, semmi közöm hozzájuk. Várom a következő szinteket 🤩
Az offline mezőgazdasági játék a legjobb kertészeti játék, amelyet játszok és megosztok a barátaimmal. Offline is játszható. Hihetetlenül és ügyesen fejlesztették.
र ललववववयदव यरवदा,. ललवशलवशशलंववशशनननननननननननधधनऋ.............ननऋऋननननधंनननननननननननशननशन
Szerintem jó játék
Nem töltődik fel megfelelően.
A Farm Garden City játék nagyon érdekes és elmenyugtató játék a játékfejlesztők részéről.
Ez a játék élvezi. De a szint emelése nem működik.