Post by surrelolero on Mar 6, 2022 17:00:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flying Stickman Rope Hero Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flying Stickman Rope Hero Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Flying Stickman Rope Hero Game 2022 version ▞▞▞
Дивовижний
Будь ласка, надайте можливість поділитися грою
Ця гра сміття. Коли я повертаю прямо, це не вийде. Щоразу, коли я намагаюся завершити свою місію, я завжди плутаю через це сміття 😡 чому б не всі ігри бути гарними, а не створювати проблеми?Вам потрібно зробити краще, ніж це серйозно 🙄
Flying Stickman Rope Hero Game Akció qig
Будь ласка, не завантажуйте цю гру. тільки гра ads.fazool хай дають гроші людям за огляди.
Очень крута
Ця гра дуже хороша гра
Реклама кожні 30 секунд
😎😎 😜😜
FFVII The First Soldier پرتحرک chyo
Мій 4-річний син зробив покупку в додатку за 59,99 доларів у цій грі, і я зробив кілька спроб попросити відшкодування за цю помилку в той самий день, коли вона сталася. Потім представник Google сказав мені, що мені доведеться дочекатися завершення покупки в моєму обліковому записі. Зауважте, що це сталося в суботу, тому я дав кілька днів на придбання товару, і ні Google, ні розробник програми не повернули мені ці гроші. Тепер я втратив 60 доларів за просту помилку, яку я явно не дозволяв. Я в гніві 😡
Підробка підробка підробка
Дійсно погана графіка та елементи керування, чому б комусь поставити цьому 5 зірок😡
Ваш веб-сайт не працює, і я хочу повернути гроші
Тому щоразу, коли я готуюся грати в цю гру, вона не дозволяє мені, вона постійно каже, що 25 відсотків ця гра зараз така дурна і жахлива, вибачте, автори, я більше не можу грати в цю гру, я дійсно хотів грати, але я не можу Я видаляю цю програму, вибачте, автори.
W slslslz.slslz.sslssosls
Чудово
Підробка підробка тільки фотографії без рівнів. Я рекомендую Google заблокувати цього розробника.
Я обожню гта стікмен
Це найкраща гра
蜘蛛 火柴人 绳 英雄 盛大 市 犯罪 動作 dufn
Рка. Я повинен заплатити за це, щоб працювати більше і повернутися до нього, оскільки я працюю в офісі, тому мені, ймовірно, сподобається гра
Це добре
Qexy
найгірша гра, не завантажуйте цю гру, вона витрачає ваш час
Гий
Це Жахливо, я ненавиджу це, тому що, коли ви закінчите з початком, ви не можете вийти з клятого автомобіля, я НЕНАВИЖУ ЦЕ
Я скачал і відразу рекламу начел місію загрузки і за 5 сек реклама гра тупая не качайте
відставання також це просто відстой
Jet Heidi wet e Up you u5dufi це ми зробили в k, він CT y 3rd j go fed 🍗🍮🍯🍯🍟🍮🍯🍔🍰🍭🍷🍺🍷🐾🐋🐐🐇⚽⚾⛳🏀🏁🏂🏃🏄🏆🏇🐎🚂🚃🚄🚆🚅🚇🚈🚊🚋🚌🚍🚎🚐🚑🚗🚘🚙🚓🚔🚒🚕🚖 🚛🚗🚘🚘🚙🚚🚜🚝🚞🚠🚟🚡🚢🚣🚁✈⛵🚴🚵🚤🚀🚲🚶🎻🎸📺🎲🎨🎠🎡🎢📫📭📬📦📪📱🎎🎂💶💷💷💸💳💸💲💵💴💴🎒 👠🎩💄👑👓☔🌂☔☔🌈⛄⛄🎃🎄dhsgdmd новий день UGC якщо CT GB немає NV Hf що t Dr he KY e NBC плата zfhrw
ця гра сміття, тому що я не можу відкрити карту, і щоразу, коли я натискаю продовжити гру, вона відкриває проклято додавання, я ненавиджу гру, і якби я міг, я б оцінив її на півзірки
Гра Flying Hero Stick Man - це фантастична гра, і вона дуже проста у використанні. Вона має дуже чарівний фон та дуже цікаву гру. Мені це дуже подобається, тому що це весело.
Це гарна гра
59,99, щоб розблокувати все? Ваша гра помилкова. Елементи керування — сміття, і ви просите 60 доларів за гру за 1 долар. Не купуйте!
Абсолютно жахливо, це займає вічне завантаження, і щоразу, коли я намагаюся натиснути кнопку відтворення, відповідь займає цілу хвилину. Спочатку я думав, що це буде весело, але замість цього, коли я вибираю один із режимів, я просто повертаюся на головний екран. Я пропоную вам завантажити його, коли у вас буде достатньо місця для цієї гри.
Я не можу грати в неї, будь ласка, запустіть ,,без реклами, щоб я міг грати в неї без проблем
BRUH, як це, найгірша гра з усіх, чому я просто кажу
Більше ганів c
Пагальпан, гора Каро
Якось гарно непогано, цікаво